Brilleglas

VORES OPTIKER ApS 

Vores brilleglas

 

Vi bruger kun glas i kvaliteten rigtig gode til de bedste, men giver til gengæld rigtig gode rabatter til alle, så prisen ligger nede ved Tysklands priser. Du behøver ikke være medlem af et eller andet for at få rabat. Grunden til at vi kan gøre det, er at vi har holdt omkostninger lavt og det hele meget enkelt.

Enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas?Dit valg af brilleglas afhænger først og fremmest af dit syn. Brillens primære funktion er jo som udgangspunkt at sikre dig et optimalt syn, hvorfor det er vigtigt at finde dem, der korrigerer perfekt, hvad enten du er nærsynet, langsynet, har en bygningsfejl eller har brug for flerstyrke. Enkeltstyrkeglas giver dig samme styrke i hele glasset, hvorfor du kan vælge denne type glas til både briller, du har på hele tiden, og til læse- og skærmbriller.


Med flerstyrkeglas får du én styrke i et læsefelt og en anden i resten af glasset, hvilket gør det muligt at bruge samme brille til at se på afstand og læse med. Denne type er især velegnet for folk over 45 år, da de fleste begynder at få problemer med det nære syn i denne alder. Ydermere kan du også få briller med glidende overgang, som kan være en god og nem løsning til at opnå et skarpt syn ved alle afstande. Brilleglas med glidende overgang adskiller sig fra andre typer flerstyrkeglas ved, at de ikke har et nøje afgrænset område slebet ind i glasset for nærområdet og et andet område for mellemafstandene, hvorfor de ikke har en synlig delelinje mellem de forskellige synsområder.

Hærdning, brudstyrke, tykkelse og vægtTykkelsen og vægten på glasset afhænger især af styrken og brydningsindekset. I de bedste glaskvaliteter kan man opnå en stærkere styrke med fladere glas. De bedste brilleglas har også et højere brydningsindeks, hvilket er med til at gøre dem tyndere og lettere end normalt. Når brillerne vejer mindre, bliver de både mere elegante og behagelige at have på.


Brudstyrken, eller brydningsindekset, er for mange en vigtig faktor, da de er med til at gøre glassene mere holdbare, og en øget brudstyrke kompenserer i manges optik for den lidt højere skrøbelighed ved mineralglas sammenlignet med plastglas. Derudover gør hærdning af brilleglasset det også mere modstandsdygtigt over for ridser, og er derved med til at gøre dine briller mere holdbare.

Den bedste brille

for lige netop digDet er synsprøven, der afgør, om du får de rigtige glas og dermed den bedste brille. Som den eneste optiker i Danmark tilbyder "Vores optiker" en 3D-synsprøve, der er din garanti for, at du får glas, som passer netop til dit behov.


Bestil tid til en 3D-synsprøve, så får du en dybdegående gennemgang, der består af samtaler, målinger og analyser, hvilket giver dig et komplet billede af din synsfunktion, så dine nye briller bliver skræddersyet dine behov.

VORES OPTIKER ApS

Direktør Markus Bischoff

CVR 40307974